ZHL gaat ver in voorkomen

Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu komen samen in een geïntegreerd systeem waarmee wij risico’s beheersen. Omdat we liever voorkomen dan bestrijden.

Eén werkwijze voor iedereen
Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu (KAM) is een in eigen huis ontwikkeld geïntegreerd systeem. Het is één werkwijze die echt in onze DNA verankerd zit. Iedereen hier werkt op deze vastgelegde manier, altijd volgens dezelfde instructies, procedure en veiligheidsnormen. En met dezelfde beschermingsmiddelen.

Gecertificeerd en up-to-date
KAM is een gecertificeerd systeem (ISO 9001 en 14001) dat wij constant up-to-date houden. Omdat kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen constant in beweging zijn. Naast een eigen ontwikkeld systeem hebben we een kwaliteits,- arbo,- en milieukundige in dienst die alles op peil houdt. En we houden onze mensen scherp met eigen opleidingen.


Veiligheidsbril

 

Opleidingen die verder gaan
Ons interne opleidingssysteem maakt onze medewerkers beter. Hoe ga ik om met gevaarlijke stoffen? Hoe lees ik veiligheidsvoorschriften? Wat doe ik als ik tóch een gevaarlijke stof in mijn ogen krijg? Deze opleidingen zijn echt op maat voor ons gemaakt, omdat de standaard opleidingen tekort schieten voor onze specifieke omstandigheden.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer +31 (0) 165 346 410 E-Mail info@zhl-copacking.nl