Kwaliteit, veiligheid en milieu eerst

Bij alles wat ZHL doet, komen Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu op de eerste plaats. De hoogste kwaliteit behandeling van poeders en vloeistoffen. De veiligste omstandigheden voor onze mensen. En altijd rekening houden met het milieu.

Kwaliteit
Als u een order plaatst bij ZHL kunt u erop vertrouwen dat uitsluitend door ons zelf opgeleide mensen afvullen en mengen. Mensen die zo nu en dan bijspringen mogen slechts randwerkzaamheden verrichten, zoals stickers plakken. Uw producten zijn dus in gekwalificeerde handen.

Arbeidsomstandigheden
Onze mensen beschikken over de juiste bescherming en zijn goed opgeleid om eventuele gevaren te voorkomen, te detecteren en waar nodig op te treden. Bij ZHL besteden we veel aandacht aan ergonomie, cursussen en bronbestrijding van stof, damp en geur. Ook zijn onze ruimten volledig ingerichte voor veilige omstandigheden. Zo zijn de productieafdelingen en opslagplaatsen verdiept, zodat vloeistoffen en eventueel bluswater worden opgevangen.

Milieu
Uiteraard beschikt ZHL over alle noodzakelijke milieuvergunningen. Ook voldoen onze productie-, opslag- en laad- en losruimten aan alle milieueisen. Alles is uitgerust met afzuigers, rioolafsluiters, vloeistofdichte vloeren.

Al deze zaken komen samen in ons geïntegreerde risicobeheerssysteem.

Neem contact met ons op
Telefoonnummer +31 (0) 165 346 410 E-Mail info@zhl-copacking.nl