Afvullen van poeders en granulaten-icoon

Afvullen van poeders en granulaten

Alle soorten poeders en granulaten vullen wij tot de milligram nauwkeurig voor u af.

Ze worden bij ons bezorgd in uiteenlopende hoeveelheden en verpakkingen. Van zakken van 15 kilo tot big-bags van 1000 kilo. De afvulmogelijkheden zijn al net zo divers. Potjes van 15 kilogram, dozen van 10 kilo, zakken van 25 kilo, vaten van nog veel meer. Alle denkbare verpakkingen vullen wij.

Afvullen van poeders en granulaten

Machinaal én met de hand
In onze poederafdeling werken wij met halfautomatische machines. Dat wil zeggen dat we met de hand de juiste verpakking onder de machine houden, maar het vullen van de exacte hoeveelheid vindt machinaal plaats. Het sealen, dichtnaaien of andere manier van sluiten doen we handmatig. Elke dag veranderen we de opstelling van onze afvulmachines, omdat we staan voor 100% maatwerk.

Groots in kleine orders
ZHL is niet ingericht voor massaproducties, maar is sterk in flexibiliteit en kleinschaligheid. Vandaag een potje van 15 gram met een dekseltje, morgen een zak van 25 kilo die wordt dicht geseald. Elke order vraagt om z’n eigen specifieke afvul- en verpakkingsaanpak. Om al die specifieke orders aan te kunnen, demonteren we steeds onze machines, maken ze schoon en bouwen ze weer op voor de volgende opdracht. Geen dag is hetzelfde. Omdat elke klant anders is.

Gevaarlijke (ADR klasse 8 en 9) producten verpakken we met de grootste aandacht. We behandelen echter geen brandbare, explosieve, giftige en radioactieve stoffen.

Vulmachine voor poeders en granulaten

Mogen wij ook voor u afvullen?
Al uw poeders en granulaten vullen wij voor u af. In elke hoeveelheid of verpakking. Neem contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.
Neem contact met ons op
Telefoonnummer +31 (0) 165 346 410 E-Mail info@zhl-copacking.nl