Afvullen van vloeistoffen-icoon

Afvullen van vloeistoffen

Zuren voor in frisdranken, vloeistoffen om flessen mee schoon te maken. Oliën en gewasbeschermingsmiddelen. De vloeistofafdeling van ZHL vult vele soorten vloeistoffen, in vele soorten verpakkingen.

Afvullen van vloeistoffen

Kleine en grote hoeveelheden
Onze vloeistofafdeling beschikt over apparaten voor zeer kleine orders. Denk aan een opdracht waarbij we een fles met de hand onder een vullans zetten, deze machinaal vullen met vloeistof en vervolgens handmatig voorzien van een dop. Maar ook machines voor grotere hoeveelheden. Zoals 5 of 10 liter kannen die automatisch gevuld en gesloten worden. En we vervolgens weer met de hand opstapelen.


Elke dag een andere opstelling
Met jaarlijks 1.500 producten zijn 1.500 specifieke machines natuurlijk onbegonnen werk. Daarom zijn, net als bij poeders, de machines voor het afvullen van vloeistoffen snel op te bouwen en af te breken, gemakkelijk schoon te maken en haarfijn af te stellen voor de volgende order. Dagelijks halen we een vulapparaat uit elkaar, reinigen het grondig en bouwen het weer op. Want morgen wacht weer een nieuwe, compleet andere afvuluitdaging.

HP3A1515BEW

Flexibel tot de laatste druppel
Ons gaat geen manier van aanleveren van vloeistoffen te ver. Of het nu al zit in een literverpakking of als bulk wordt aangevoerd: voor alle hoeveelheden hebben wij een passende oplossing. Die flexibiliteit geldt ook voor het afvullen. Van 30 milliliter tot 30 liter. In glas, kunststof of aluminium. Of nog grotere hoeveelheden in drums en IBC’s.

 

HP3A1378BEW

Mogen wij ook voor u afvullen?
Al uw vloeistoffen vullen wij voor u af. Welke hoeveelheid u ook aanlevert en in welke verpakking u het ook wilt. Neem contact met ons op en wij regelen het voor u.
Neem contact met ons op
Telefoonnummer +31 (0) 165 346 410 E-Mail info@zhl-copacking.nl