Wie zijn wij?

Meer dan 1.500 verschillende producten in vloeibare vorm en poedervorm verlaten jaarlijks ons terrein. Soms als halffabricaat, maar over het algemeen vullen, mengen en verpakken wij het als eindproduct.
Een team van meer dan 25 intern opgeleide professionals staat voor u klaar.

Vloeistoffen en poeders voor vele toepassingen
De vloeistoffen en poeders die wij mogen verwerken, komen en gaan in vele vormen. En zijn er voor vele toepassingen. Van een glijmiddel voor kettingen tot lampenolie. Van barbecuereiniger tot gewasbeschermingsmiddelen. En van kleurstof voor diesel tot bouwproducten, zoals impregneermiddel en egalisatiemateriaal.

Onafhankelijke status, maar zéér betrokken
ZHL is echt een dienstverlenende organisatie. We maken geen eigen producten, maar werken uitsluitend in opdracht en volgens specificaties van de klant. Wel beschouwen we alles wat we vullen, mengen en verpakken als eigen. Met de grootste zorg bereiden we ze, in exact de verhouding die u wilt. U kunt echt álles aan ons overlaten: ook het bestickeren en distribueren, bijvoorbeeld. U heeft aan ons een flexibele en specialistische partner die kleinere orders met specifieke wensen vlekkeloos afhandelt.

Ideale locatie tussen twee havens
En dat alles vanuit een ideale locatie. Tussen de wereldhavens Antwerpen en Rotterdam opereren wij in een straal van zo’n 500 kilometer. Niet alleen de havens zijn binnen handbereik, ook per spoor en weg zijn we zeer goed bereikbaar vanuit het Rurhgebied. Meer dan 6.000 meter aan oppervlakte – binnenkort 12.000 – en diverse machines die we snel kunnen aanpassen aan elke verpakkingsvraag. Een team van meer dan 25 intern opgeleide professionals staat voor u klaar.

 

Mogen wij ook voor u aan de slag?
Poeders en vloeistoffen afvullen. Vloeistoffen oplossen, mengen of verdunnen. Ons team en machines staan voor u klaar. Neem contact met ons op en wij helpen u verder.
Neem contact met ons op
Telefoonnummer +31 (0) 165 346 410 E-Mail info@zhl-copacking.nl