Mengen, oplossen en verdunnen van vloeistoffen-icoon

Mengen, oplossen en verdunnen van vloeistoffen

Of het nu gaat om één vaste stof oplossen in water of meerdere stoffen mengen tot één vloeistof: ZHL heeft altijd de juiste oplossing. In exact de gewenste verhouding.

Mengen, oplossen en verdunnen van vloeistoffen

Eén of meerdere componenten oplossen
ZHL is ingericht om één product op te lossen, maar ook om bijvoorbeeld twintig verschillende stoffen te mengen tot één zeer specialistische vloeistof. 100 gram van de ene stof, 30 gram van de volgende, 200 milligram van weer een andere: alle componenten komen in de gewenste verhoudingen samen tot één vloeistof.

Mengers voor alle toepassingen
We bieden onderdak aan verschillende typen mengers, voor verschillende typen vloeistoffen. Zo hebben we een hekwerk voor viscose vloeistoffen en een mengtank met ring voor de meer vloeibare mengsels. Ook beschikken we over een mengtank voor 1000 liter voor de kleinere hoeveelheden.


Van concentraat tot de juiste verhouding
Ook verdunnen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Een voorbeeld? Een zeer geconcentreerde zeep wordt bij ons aangeleverd, wij verdunnen dat met water tot een verhouding naar wens. Of denk aan een vloeibare meststof dat we van concentraat verdunnen tot de specifieke wensen van de klant. De ene wil 40 procent verdunning, de ander 30 procent of weer een ander juist 33,3 procent. We kunnen tot op de honderdste nauwkeurig mengen.

IMG_8966

 

Mogen wij ook voor u mengen?
Al uw vloeistoffen mengen of verdunnen wij of lossen wij voor u op. In welke verhouding en verpakking ook. Neem contact met ons op en wij nemen alle zorg uit handen.
Neem contact met ons op
Telefoonnummer +31 (0) 165 346 410 E-Mail info@zhl-copacking.nl