Inkoop van uw ideale verpakkingsmaterialen

ZHL helpt van A tot Z

ZHL vult vloeistoffen en poeders in verpakkingen die door de klant worden geleverd. Of in verpakkingen die de klant door ons wil laten inkopen. In dat geval is er een specifieke wens voor bijvoorbeeld een type fles of dop. We kopen voor u in, maar kunnen u ook adviseren over de juiste verpakkingsmethode als u daar nog niet uit bent.

De ideale verpakking
Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de perfecte omstandigheden voor alle soorten poeders en vloeistoffen. Wat is handig om af te vullen? Welke verpakkingssoort laat zich het beste stapelen en vervoeren over lange afstanden? We helpen u graag op weg. U vindt bij ons een grote hoeveelheid samples van alle denkbare verpakkingen, doppen en andere afsluiters. Van groot tot klein, in alle materialen. Zelfs voor het ontwikkelen van maatwerk materiaal kunt u ons inschakelen.


HP3A1518BEW

 

Etiketten en distributie
ZHL staat voor flexibiliteit. De ene keer zijn wij het verlengstuk van een inkooporganisatie die ons verpakkingen en etiketten levert. De andere keer laat een klant ons de etiketten maken. Alles is mogelijk. Ook wat distributie van uw goederen betreft. Of u nu een eigen vervoerder heeft die bij ons de gevulde producten ophaalt en wegbrengt of wilt dat wij dat voor u regelen: we maken alles mogelijk. Het hele proces. Van A tot Z.

Mogen wij ook alles voor u regelen?
Vind bij ons de verpakking en sluiting die bij u past. Neem contact met ons op en wij laten u de mogelijkheden zien.
Neem contact met ons op
Telefoonnummer +31 (0) 165 346 410 E-Mail info@zhl-copacking.nl